• Predstavništva:   
  • RU
Koper

Linije izdelkov

Paleta izdelkov APECS je zelo raznolika in vključuje proizvode, ki se razlikujejo tako po tehničnih lastnostih, kot tudi po potrošnikovih potrebah. Proizvodna linija blagovne znamke APECS zagotavlja dodatno informacijo o karakteristiki izdelkov in omogoča njihovo pravilno pozicioniranje.

Apecs Premier
APECS PREMIER – linija, ki predstavlja najvišji segment blagovne znamke Apecs, pri čemer je glavna prioriteta učinkovitost in zadovoljitev potrošniških potreb, ter učinkovito iskanje inovativnih in tehnološko-dizajnerskih rešitev. V tej liniji izdelkov je potrebno posebno pozornost posvetiti kontroli kakovosti, kar omogoča zagotovitev garancije za najdaljše obdobje. Za izdelke linije Apecs Premier lahko mirno rečemo, da so na trgu pozicionirani kot najboljši v svoji kategoriji.


Apecs Standard
APECS STANDARD – osnovna linija izdelkov, ki v celoti ustreza t. i. »zlati sredini«. Linija Apecs Standard zajema največji del asortimenta blagovne znamke Apecs, za katero je značilno, da ustreza visoki življenjski ravni po najugodnejši ceni. Izdelki iz te linije imajo daljšo garancijsko dobo, v primerjavi z linijo BASIC. Optimalen asortiment in stabilnost kakovosti omogočata, da proizvodnja linije Apecs Standard zaseda vodilni položaj v srednjem segmentu.


Apecs Basic
APECS BASIC (SIMPLE) – linija, ki daje poudarek na dostopnosti izdelkov potrošnikom. Je preprosta in preverjena rešitev za ohranjanje dostojne kakovostne ravni.Apecs B2B
B2B – izdelki, ki so namenjeni proizvajalcem vrat. Gre za dodatno oznako, ki jo lahko najdemo na embalaži izdelkov linije Apecs Standard in Premier. Izdelki z oznako B2B so tehnično zapakirani v kompletu, ki je orientiran na proizvajalce vrat.

Trenutno lahko na embalažah Apecs vidite še nekaj proizvodnih linij, ki se postopoma prenašajo v eno izmed zgoraj omenjenih linij.

Apecs Inox
Apecs Inox – Individualna linija, ki zajema izdelke iz nerjavečega jekla; orientirana je na pisarniške in javne prostore ter je idealna za kombiniranje z najbolj razširjenimi sodobnimi stili za to vrsto prostorov, torej modernim stilom in visoko tehnologijo. Izjemna kakovost in zagotovljena trajnost.Apecs Alumio
Apecs Alumio – linija kljuk za vrata iz aluminija, ki odraža sodobne evropske trende na trgu kljuk. Gre za preproste, lahke in vzdržljive kljuke, z visoko kakovostno prevleko.