• Predstavništva:   
  • RU
Koper

Podjetje Apecs že vrsto let sodeluje na  specializiranih sejmih tako na ruskih, kot tudi na mednarodnih tleh. Razstavna dejavnost je ena izmed najpomembnejših načinov promocije izdelkov.

Apecs na sejmu

Prodajalci so od nekdaj hodili s svojimi izdelki na sejme, da bi jih lahko pokazali ostalim. To je odlična priložnost za srečanje s poslovnimi partnerji, vzpostavitev dialoga s konkurenti in pridobivanje povratnih informacij od uporabnikov izdelkov ter iskanje novih načinov za medsebojno sodelovanje. Z rednim sodelovanjem na takšnih specializiranih sejmih podjetje Apecs potrjuje visoko kakovost svojih izdelkov.

Apecs na sejmuApecs na sejmu

Podjetje Apecs želi na takšen način predstaviti svoje novosti na svetovni ravni. Predstavljene vzorce in novosti se na sejmih lahko preizkusi, hkrati pa se dobi odgovore o značilnostih in prednostih predstavljenih modelov. Razstavni prostor je kraj, kjer poteka stalna izmenjava izkušenj v prijetni in hkrati poslovni atmosferi. Tu se odraža dejanski tržni trend, kupci pa se lahko pogovarjajo o svojih željah neposredno s proizvajalcem..